大阪歯科大学図書館

The scientific basis of eating : taste and smell. Salivation, mastication and swallowing and their dysfunctions

volume editor, R. W. A. Linden ; hbk. -- Karger, 1998. -- (Frontiers of oral biology ; vol. 9). <BB00004111>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約・取寄
0001 楠葉本館 医学・一般図書(3F) C31||F7||9 10906754 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 楠葉本館
配置場所 医学・一般図書(3F)
請求記号 C31||F7||9
資料ID 10906754
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 The scientific basis of eating : taste and smell. Salivation, mastication and swallowing and their dysfunctions / volume editor, R. W. A. Linden
出版・頒布事項 Basel ; New York : Karger , 1998
形態事項 vii, 244 p. ; 25 cm
巻号情報
巻次等 hbk
ISBN 3805564988
シリーズ名 Frontiers of oral biology <BB10002627> vol. 9//a
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA36827938
本文言語コード 英語
著者標目リンク Linden, R. W. A. (Roger W. A.) <>
分類標目 LCC:QP138
分類標目 NLM:W1 FR946GP v.9 1998
分類標目 NLM:WI 102 S4156 1998
分類標目 DC21:612.3
件名標目等 Ingestion
件名標目等 Ingestion disorders
件名標目等 Taste
件名標目等 Smell
件名標目等 Digestive Physiology
件名標目等 Eating Disorders
件名標目等 Taste -- physiology
件名標目等 Smell -- physiology